Els números del 2022 i projecció del 2023

L’Associació Ndimbalante School som transparents amb els comptes per generar confiança als nostres socis, donants, voluntaris i a qualsevol persona que desitgi formar part de la nostra comunitat.

Durant el 2022, com es veu en el gràfic, les persones sòcies (i l’empresa Volcano, sòcia des de fa anys) han aportat la major part dels ingressos (3233 €). No obstant, el nostre objectiu és que aquestes quotes poguessin arribar a cobrir les aportacions dels mestres per tal de garantir la continuïtat del projecte principal: L’ESCOLA NDIMBALANTE sense dependre de ingressos puntuals.

També, durant aquest any hem rebut aportacions generoses de donants puntuals (1600€) i de l’empresa Henkel Iberica (2800€).

Gràcies als articles del taller i l’esforç de voluntàries de fer articles, difusió o paradetes, hem aconseguit 580€.

En relació a les despeses, ens hem gastat els diners en el pagament de les aportacions pels mestres de l’escola; persones locals, veïns de Njoben i en la continuació del projecte en curs: Construcció d’un pou d’aigua potable i la instal·lació d’un sistema de canalització d’aigua per tot el poble.

En els propers 6 mesos intentarem guanyar socis per assegurar, com explicàvem anteriorment, les aportacions pels mestres. Iniciarem noves associacions amb empreses privades. Continuarem fent difusió via Instagram i web dels nostres articles del Taller, així com paradetes a diversos mercats o esdeveniments. Farem encàrrecs dels detalls pels convidats de celebracions. Finalment, realitzarem 5 esdeveniments, com a mínim.

  1. Festa de la Massana a Salt.
  2. Nit d’estiu a la fresca amb Bingo/Trivial  a Caldes de Malavella
  3. Dinar i fireta a la piscina i campus de Montmajor
  4. Teatre de monòlegs Salt
  5. Esdeveniment al Tradicionàrius de Gràcia

 

Els diners, principalment, es destinaran a les aportacions dels mestres i a acabar, si es pot, el projecte de l’aigua potable.

Ens hi acompanyes?

Arxiu

keyboard_arrow_up