Passejada des de la perspectiva d’un ocell del 2020 a Ndimbalante: balanç anual

Començàvem el 2020 amb il•lusió, entre ciment, aigua i blocs perquè finalment havíem reunit prou diners per les primeres fases del tancat.

La COVID ens va sorprendre i vam haver de paralitzar el procés i enfocar-nos en acompanyar la crisi alimentària. Vam invertir tot el que teníem, fins a esgotar tots els recursos de l’Associació. Després i de mica en mica hem tornat a fer butxaca per reprendre el projecte del tancat.

Per això hem comptat amb donacions i quotes de persones vinculades a l’Associació i sòcies, les col•laboracions mitjançant artesanies, la donació del Fons Català de Cooperació, la campanya sense fam, el treball de recerca “la Nit de Ndimbalante” de la Mar Maspoch ,la donació de Henkel i fons recollits amb el sorteig de Nadal.

El 2020 també ens ha donat la oportunitat d’escriure pel Diari Ara i per la Revista Estris.

Hem pogut donar canya al Twitter (si encara no ens segueixes som: @ndimbalante) gràcies a la Carola i en Carles i rentar la cara a la web gràcies a la Sandra i en Joan.

Hem arribat als 1000 followers a l’Instagram, hem conegut al fantàstic poble de Montmajor ampliant el cercle de ndimbaleres del Berguedà amb la Núria, l’Alba, la Mar i la Maria.

I per si això fos poc, hem creat un perfil Ndimbalante específic del taller on la Lídia atén als que esteu interessats en adquirir algun dels productes que les voluntàries de la comissió de costura, l’Ana, la Maria i l’Esther F., elaboren amb molt d’amor!

Amb aquest nou perfil hem sistematitzat els enviaments i l’Esther M. ofereix un punt de recollida a Barcelona des del Senshin Dojo .

No podem acomiadar l’any sense agrair una vegada més a totes les persones que heu col•laborat fent aquestes paneres tan formoses i l’entrega dels qui heu fet difusió i adquirit números.

Pel que fa a Njoben, hem augmentat els salaris dels mestres i hem adaptat l’escola per seguir fent classe seguint les mesures de seguretat, gràcies als voluntaris locals que han fet una feinada! Jerejef!

Per acabar, afegim aquests gràfics on podeu veure un balanç dels ingressos i despeses que s’han generat durant aquest any 2020.

Només tenim paraules d’agraïment!

Som invencibles!

Arxiu

keyboard_arrow_up