Nosaltres

Ndimbalante és una associació sense ànim de lucre, familiar, petita i sense intermediaris.

Treballem en equip tot prenent la igualtat i el treball cooperatiu com a bandera.

Tenim principis i valors clars i defugim de paternalismes i actuacions que reforcin relacions de dependència.

Som transparents: Ens comprometem a administrar correcta i èticament les aportacions, com hem fet fins ara.

Associació sense ànim de lucre

Som una associació sense ànim de lucre amb la finalitat d’afavorir l’accés a l’educació formal i acadèmica als infants de 4 a 7 anys del poble de Njoben, a Gàmbia.

Som una entitat inscrita en el registre d’associacions de Barcelona amb número d’inscripció 65049, segons resolució de la Direcció General de Dret i Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya de data 30/10/2019. Comptem amb un NIF (G67484121) i per tant emetem Certificats de Donacions per tal de que el donant pugui desgravar-la de l’impost sobre la Renda.

Equip

Escriu-nos a hola@ndimbalante.com i parlem sobre com t’agradaria col·laborar

Fins aviat!

Els Ndimbaleros i Ndimbaleres som una gran família de persones que participem de manera no remunerada en benefici del projecte i interès del projecte.

Som agents actius de canvi, tenim l’esperit incansable i la convicció que tothom mereix oportunitats.

Som d’orígens, nacionalitats i històries ben diverses, però estem units per la solidaritat entre pobles i un objectiu comú:

“Oferir un espai segur, cuidat, amb recursos i de la major qualitat possible per als infants de 4 a 7 anys del poble de Njoben, Gàmbia.”

Principis i valors

Ndimbalante és una associació familiar, petita i sense intermediaris.

La comunicació entre comunitats és directa i fàcil. Neix de somnis i inquietuds compartides entre membres d’ambdues comunitats, de manera que es treballa en equip tot participant des de les possibilitats de cada persona i col·lectiu. Això fa que tots els voluntaris Ndimbalante siguin actius i protagonistes del procés de canvi de la realitat social de la zona zero.

Gràcies a la fluïdesa en la comunicació, qualsevol persona implicada pot connectar de manera molt natural amb la resta de l’equip i sentir-se ben aviat part del projecte, tot essent escoltat i valorat. Ndimbalante té els principis clars i és flexible i s’adapta als voluntaris.

Ndimbalante defuig de paternalismes i actuacions que reforcin les relacions de dependència entre països del sud i del nord, tot prenent per bandera la igualtat i el treball cooperatiu

Volem una escola neta, segura i amb recursos.

Escriu-nos a hola@ndimbalante.com i parlem sobre com t’agradaria col·laborar

Fins aviat!

Som transparents

Gràcies pel teu interès i solidaritat!

Deixa el teu nom i contacte i t’escriurem per informar-te dels papers que cal emplenar i de com ho pots fer per desgravar les teves aportacions a la Declaració de la Renda, en el cas que t’interessi.

 

  Els  ingressos que rep l’associació són principalment de fonts particulars.

  Per aconseguir-los fem campanyes, rebem donacions de persones i empreses i fem esdeveniments diversos. També tenim un catàleg on-line dels productes que es fan al taller Ndimbalante que regalem a canvi d’aportacions.

  Amb aquests diners mantenim i millorem el projecte i n’ideem de nous.

  Estem intentant de rebre subvencions i ajuts públics per poder acompanyar les donacions de particulars.

  Si vols més informació, contacta’ns a hola@ndimbalante.com

  keyboard_arrow_up